Website LRN21 is verhuisd naar nieuw webadres

Vanaf heden is de site van LRN21 te vinden op het nieuwe webadres: http://www.skillsvoordetoekomst.nl/

Met deze verhuizing willen we de zichtbaarheid van ons netwerk en blog verhogen. U ziet het al aan de naam van het nieuwe domein. Wij hopen u daar te vermogen verwelkomen om samen met u adoptie van ‘de skills voor de toekomst’ (21st Century Skills) te stimuleren in onderwijs en bedrijfsleven.

Verandert er verder nog iets? Nee, wij blijven u trouw informeren over alle nieuwe ontwikkelingen die raakvlak hebben met het leren van morgen. Ook is er op 13 oktober a.s. weer een interessante themabijeenkomst.


U bekijkt momenteel het oude blog. Dit blog wordt voortgezet op het nieuwe webadres. Pas uw bookmark even aan en graag tot snel voor nieuwe interessante blogs en themabijeenkomsten van LRN21!

Gepubliceerd door

Sem van Geffen

Beheerder van het netwerk LRN21. Instructional designer en gamification developer. Community manager van Mission Start. Organisator Dé Gamification Conferentie.

Eén gedachte over “Website LRN21 is verhuisd naar nieuw webadres”

  1. Er worden op lrn21.wordpress.com geen nieuwe blogberichten meer geplaatst! U kunt voorlopige alle eerdere blogberichten hier nog bekijken, totdat we deze gaan verwijderen en deze site alleen nog zal doorwijzen naar het nieuwe webadres skillsvoordetoekomst.nl

Reacties zijn gesloten.